Munay Moment

 DE DIGIBEET EN DE MUNAY-MAN

 

Het valt niet mee om serieus (!) te  bloggen. Er komt veel meer bij kijken dan ik had gedacht.

Inspiratie is niet het probleem. Ik schrijf over munay, de munay-techniek en hoe dat werk mijn leven heeft beïnvloed.

Met mijn stukjes hoop ik iedereen te interesseren voor de munay-techniek en mijn werk. Op de website kun je daar van alles over lezen.

De moeilijkheid is dat ik een digibeet ben. Ik gebruik facebook en LinkedIn en heb een eigen website, maar de skills die nodig zijn om alles correct up te loaden, re-setten, en pixels aan te passen, zijn mijn onbekend.

Verder communiceer ik regelmatig nogal warrig, waardoor mijn verhaal onsamenhangend kan overkomen.

Daarom is het maar goed dat ik een met een IT-er ben getrouwd. Hij is nu met pensioen, maar is het vak niet verleerd.

 

Een IT-er moet kunnen analyseren. En mijn man heeft de kennis (en het geduld) om met Jimdo de websiteprovider om te gaan. Hij is ook bezig om met facebook op goede voet te komen. Twee grote uitdagingen die mij het zweet laten uitbreken. Mijn man ziet geen probleem.

 

Ik  vind mijn lief een voorbeeld is van werken met munay- de wil om lief te hebben. Dat zit zo:

Mijn man houdt van mij en wil graag dat ik mijn werk goed kan doen. Hoewel mijn wereld verschilt van de zijne, vindt hij het de moeite waard om zich voor mij in te zetten.

We zijn regelmatig in gesprek over de meditatieve beelden die ik zie, en hij vertelt hoe hij die begrijpt en zou benaderen. Daarmee verrijkt hij mijn inzichten.

Hij luistert rustig wanneer ik iets wil duidelijk maken maar warrig communiceer. Wanneer ik ben uitgepraat, maakt hij heel snel een eenvoudige samenvatting. En ook daarmee ben ik geholpen.

En dan ook nog dat IT-gedoe.

 

Als geïnspireerde digibeet bof ik maar met zo'n munay-man die ook nog ITer is. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik vind het fijn als jij een reactie achterlaat op het contactformulier.