Munay Moment

HET 'VERKEERDE' TIJDSTIP

We kunnen veel ontvangen wanneer we ons verbinden met een ander mens. Vandaag werd ik daar weer aan herinnerd en dat bracht me terug naar een bijzonder voorval.

 

Niet zo heel lang geleden dacht ik dat ik een afspraak had voor een helende meditatie op afstand. Ik had me voorbereid op mijn verbinding met de cliënt en me geopend voor wat er mocht zijn. Zoals meestal kende ik de aanvraagster niet persoonlijk en dit zou onze eerste contact zijn.Het thema voor onze verbinding was 'vertrouwen op je talent'. Ik vond het een mooie sessie.

Tot mijn verbazing zag ik na afloop dat de afspraak eigenlijk voor een dag later was.

Toch stuurde ik zoals gewoonlijk  meteen na het opnemen van de sessie het MP3 bestand naar mijn cliënt op. In de begeleidende e-mail vertelde ik haar van mijn vergissing.

Een paar uur later stuurde ze mij een bericht terug dat ze de opname had beluisterd en dat die veel voor haar betekende.

 

Een helende sessie is nooit toevallig en bevat ook altijd een boodschap voor mijzelf. Daarom nam ik  even de tijd  om te voelen hoe het zat met het 'verkeerde' tijdstip.
De boodschap bracht me bij het gedicht dat munay begeleid. Het staat op website op de pagina over het symbool.
1 Wij mensen zijn op ontelbare manieren met elkaar verbonden. Want ondanks het verkeerde tijdstip had ik diep contact met mijn cliënt gehad en daardoor had zij een stukje van zichzelf kunnen helen. 
2 Verder werd het mij (weer) duidelijk dat wij een zijn. Er is maar een mensheid en daarin zitten al onze goede en slechte eigenschappen. Niet iedereen heeft even veel van al die eigenschappen. Zo zijn sommige mensen geduldiger of juist sneller boor dan anderen. En de heeft meer charisma dan de ander.

In het veld van mensheid zitten ook al onze talenten. Die zijn er om gebruikt te worden. En niet om in te kaderen in constructies zoals tijd, plaats, opleiding of andere voorwaarden. En ieder talent is uniek.

Ik heb het talent om in meditatie mensen op een unieke manier te raken. En als ik dat niet doe, dan is er niemand die dit talent op deze manier gebruikt. Daarmee doe ik niet alleen mezelf, maar ook mijn cliënten tekort.
EN DIT PRINIPE GELDT VOOR IEDEREEN.
Ook jij mag erop vertrouwen dat jij met jouw talenten mag werken. Door jou krijgen ze een bijzondere kleur. Die unieke kleur zou er zonder jou niet zijn.
Dus....Speel met je talent. Strooi het rond. Deel het uit. Bloei. Zodat we samen kunnen genieten van ons kleurenpalet.