Dankbaarheid

Dankbaarheid

Wanneer jij je dankbaarheid over je voedsel uitspreekt dan doe je iets geweldigs. En het gaat veel verder dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

Wanneer jij dankbaar bent voor je maaltijdtijd dan herstel jij je verbinding met God. Je spreekt je waardering uit over biljoenen jaren evolutie. Die evolutie heeft er voor gezorgd dat er een zaadje kwam waaruit jouw groente kon groeien. Jouw dankbaarheid vloeit in Moeder Aarde die het zaad liet groeien en het maakt contact met degene die het zaadje plantte. Jouw dankbaarheid raakt degene die het gewas oogstte en degene die het transporteerde.

Jouw dankbaarheid  reikt naar iedereen die dit transport mogelijk maakte en de winkelier die de groente aan jou verkocht.

 

Jouw dankbaarheid is het kleine steentje in het universum dat een golfje veroorzaakt die een tsunamie van Liefde kan worden.