E-cursus '' Heel je leven'

 

Mijn uitgangspunt is dat jij OK bent, jij je regelmatig niet OK voelt, en dat alles in je leven behulpzaam kan zijn voor jouw groei (ook al voelt dat vaak niet zo).

 

In 'Heel je leven' gaan we onderzoeken hoe het kan dat je verschil ervaart tussen wie jij bent (OK) en hoe jij je vaak voelt (niet OK).

Je maakt kennis met enkele algemeen menselijke blokkerende overtuigingen die ook jou afremmen. De basis van deze overtuigingen is de gedachte dat je niet goed genoeg zou zijn. Niet goed genoeg voor een prettig leven, vriendschap, of voor het uiten van je creativiteit. Deze gedachten zijn niet-liefde, en ik noem ze hucha. Ieder mens kent hucha, want dit is een onderdeel van het leven in de dualiteit.

Stap voor stap gaan we onderzoeken waar deze niet-liefde of bagger vandaan komt. Dat kan op een veilige manier omdat ik je meeneem naar je hart, het huis van liefde in jezelf. Van daar uit kun je leren te kijken naar de duistere niet-liefde kant in jezelf en dan kan je ontdekken dat liefde jouw kracht is.

De cursus verdiept jouw kennis over de munay-techniek, zodat deze nog beter in je leven is te integreren.

 

De cursus 'Heel je leven' bestaat uit 4 webinars in een maand tijd.

1ste: Een visie op het leven. Een uitgebreide uitleg over munay. Je leert het symbool als instrument voor bewustwording te gebruiken. En we sluiten af met een begeleide meditatie.

2de: Kijk naar je leven. We onderzoeken persoonlijke vraagstukken. Je leert het symbool kennen als instrument om je zelf te helen. En we oefenen met de  munay- techniek.

3de: Wie ben ik? Je bent een spiritueel wezen in een menselijke ervaring. We kijken naar menselijke en spirituele relaties en onderzoeken wat we daarvan kunnen leren. We sluiten af met de munay- techniek.

4de: Heel je leven. Alles wat er ter sprake is gekomen wordt geëvalueerd en op een nog dieper niveau in jou verankerd. We sluiten af met de munay- techniek.

 

De lessen zijn van 20 uur tot 21.30.

Voor de cursisten wordt een speciale facebookgroep gemaakt waarin je vragen kunt stellen. Die beantwoord ik met tekst of een kort filmpje. In de groep plaats ik ook opdrachten. De groep blijft tot een week na de laatste les actief.

Vanwege de ayni (wederkerigheid) betaal jij vooraf €100. 

De data van deze cursus vind je in de agenda.