Kennismaken met Munay.

 

 Het programma bestaat uit twee delen.

*Voor de pauze komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

. Transformatie: het veranderen van vorm. Onze wereld verandert sneller dan ooit, munay kan je leren om in deze transformatie te groeien en tegelijkertijd in balans te blijven.

. Munay gaat over 'hart- brein coherentie', het in harmonie brengen van de intelligentie van het hart en de hersenen. Ik leg uit wat coherentie is en hoe munay en de munay-techniek daarbij kunnen helpen.

. Ik ga het hebben over Yin en Yang en vertel ik hoe het vierkante Munay-symbool en het ronde Tao-symbool zich tot elkaar verhouden. Balans en veranderen zijn hier kernwoorden.

. Wij leven in een tijd waarin Yin, het sacrale vrouwelijke, weer meer in ons bewustzijn komt. Het Munay symbool heeft ook daar iets over te zeggen.

. De betekenis van de verschillende geometrische elementen in het symbool wordt uitgebreid toegelicht. En je gaat leren hoe deze elementen in de Munay-techniek zijn terug te vinden. Met die kennis kan het symbool je helpen om in balans te blijven in deze roerige tijden. 

. Je krijgt een kijkje in de kosmologie van de Inca. En leert hoe deze wijsheid in het symbool is terug te vinden. Hier zijn wederkerigheid, gelijkwaardigheid en munay de kernwoorden.

. We onderzoeken waarom het zo kan zijn dat we onze kwaliteiten vaak laten overschaduwen door belemmerende overtuigingen. Het zal dan duidelijk worden waarom het hart van het symbool, ons hart, voor een deel donker is.

*Na de pauze maak je kennis met de Munay-techniek. Er is tijd voor evaluatie.

 

Een kennismaking staat op zich, en is tevens een introductie voor de workshop 'Munay-een weg naar liefde'.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Jessica.

Na afloop van de lezing is er gelegenheid voor persoonlijke ontmoeting.

Bijwonen kost €20, inclusief koffie of thee. De data en locatie van het kennismaken vindt je in de agenda.