Munay Coaching gaat er van uit dat mensen zijn wezen goed zijn, én dat ze worden gevormd door de wisselwerking van eigenschappen, opvoeding, overgedragen patronen en allerlei omstandigheden.

Deze wisselwerking kleurt ieders weg door het leven; het is onderdeel van de persoonlijke blauwdruk. Jouw blauwdruk bepaalt je visie op je leven, en is als het ware de bril waardoor jij daar naar kijkt.

 

In principe kan het behulpzaam zijn om door een bepaalde lens naar het leven te kijken, want dit kan je houvast geven in een vaak stressvolle en chaotische wereld. Toch kun je na verloop van tijd ervaren dat de bril niet meer past, je visie wordt beperkt of je dat je over een bepaald thema in het duister tast. 

Dan heb je je het gevoel dat je een verkeerde lens gebruikt. Je vraagt je af of je blauwdruk werkelijk iets te betekenen heeft. Je zou ook kunnen zeggen dat je verlangen naar je Zelf een antwoord wil.

 

Munay Coaching leert jou je eigen lens te poetsen. Het brengt je weer in contact met het goede dat ook in jouw aanwezig is. Dan kun je zien wat je eerst niet zag: de Liefde die jouw geboorterecht is.

Kernbegrippen in de coaching zijn: eigen verantwoordelijkheid, schaduwwerk, spiegelen en transformeren.

Het resultaat van het werken met Munay is dat jij weer verbinding, levensvreugde en andere prachtige eigenschappen van liefde gaat ervaren.

 

In de coaching leert Jessica je de Munay-techniek toe te passen in je persoonlijke situatie.

De praktijk leert dat een paar sessies vaak al voldoende zijn om zelfstandig verder te kunnen.

Munay Coaching kost €75 voor een sessie van ongeveer een uur.

Vooraf betalen.