Workshop 'Munay-een weg naar liefde'.

 

Stel jezelf eens de vragen: Wat leeft er bij mij? Wat kan, en wat mag me raken? En wat niet? Wat inspireert me, en uit ik dat ook? Welke overtuigingen belemmeren mij om in vrijheid te leven? Ben ik bereid mijn verleden te los te laten en opnieuw te kiezen?                                  

Op zoek naar antwoorden, maak je een reis door jezelf. 

 

. Tijdens je reis met Munay krijgen de volgende elementen de aandacht: -zelfliefde en blokkades, -de kracht van je gedachten,  -vergeven, -gezonde relaties opbouwen en onderhouden, - het Heilige Huwelijk.

 . Het theoretische gedeelte gaat dieper in op onderwerwerpen die in bij een kennismaking worden aangekaart.

. We nemen ruim de tijd om te oefenen met de Munay-techniek. 

De uitleg over Munay en de -techniek doet een beroep op ons hoofd, want we moeten immers begrijpen waar het over gaat. Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen, nemen we de tijd om onze ervaringen en inzichten met elkaar te delen. Door hoofd en hart, kennis en ervaring, te verbinden is de Munay-techniek goed te integreren in het dagelijks leven.

. De workshop wordt  geopend en gesloten met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen, bijvoorbeeld een ring, steen of een afbeelding. Deze kan aan het centrum van de ceremonie worden toegevoegd.

. Alle deelnemers ontvangen de syllabus 'Munay-een weg naar liefde'. Achter in het boekje is er ruimte voor het maken van aantekeningen.

De syllabus en jouw krachtvoorwerp geven je een tastbare herinnering aan deze dag en zijn een energetisch anker.

 

De workshop kost €95, inclusief koffie, thee, water en een kleine versnapering. 

De dag wordt verzorgd door Jessica en Uta.

Data en locatie staan in de agendaA.J.B. opgeven via het contactformulier. Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging.