Het boek is vanaf augustus 2020 beschikbaar

'Munay- de wil om lief te hebben' is autobiografische vertelling.

Toch gaat het boek niet aĺleen over mij, maar ook over munay en het symbool dat mij op wonderlijke wijze werd gegeven. Er werd mij tevens gevraagd dit krachtige symbool te delen.

Dit boekje is mijn antwoord op die vraag.

 

In het boekje vertel ik iets over de spirituele ervaringen die mij voorbereidden op het symbool. Maar ik ben ook open over mijn belemmerende overtuigingen die tot een crisis leidde. Zonder die crisis had ik nooit ontdekt wat wij van het symbool kunnen leren: munay- de kracht van de liefde in onszelf.

Mijn innerlijke strijd bracht mij op het spoor van de munay-techniek. Deze licht ik uitgebreid toe.

Door mijn werk met de munay-techniek ervaar ik levensvreugde en vrijheid. Het werken met munay creëert ruimte voor verbinding en compassie.

Het munay-symbool is het nooit falende kompas op mijn weg naar bewustwording. Het heeft mij meer gegeven dan ik ooit had kunnen dromen: het heeft me laten ontwaken in liefde.

Ik beschouw het symbool niet als mijn eigendom en wil het graag met je delen. Alleen door het te delen, kan het aan kracht winnen.

 

'Munay- de wil om lief te hebben' is het fundament onder mijn leven en werk.

Munay betekent liefde, en liefde is niet te koop of te verkopen. Daarom is het e-book  kosteloos  aan te vragen via contact. 

Vanwege de materiaalkosten vraag ik €12,50 voor de paperback. Deze is te koop bij lezingen en workshops. Bij nabestellingen worden de verzendkosten in rekening gebracht.