Elk mens heeft meerdere thema's die mogen worden uitgewerkt. En het is ook zo dat het vaak lastig is om met deze thema's om te gaan. Net als we denken dat we wel een beetje door hebben hoe het zit, vallen we er midden in. Daarna hebben we het gevoel dat we weer van voren af aan kunnen beginnen.


In een sessie Intuïtieve Coaching of reading stem ik me af op jouw diepere lagen. De reading bevat informatie uit je ziel en zet jouw thema in beweging.

Het enige wat ik nodig heb ik jou toestemming en een paar steekwoorden over jouw thema. Tijdens de reading wij zijn in verbinding. Het kan zijn dat jij het één en ander voelt.

De sessie duurt 30- 40 minuten en dit wordt opgenomen in een MP3 bestand.

Met behulp van de opname kan je zelf de kracht van de beweging vergroten en versterken.
Ik raad je daarom aan om de opname regelmatig te beluisteren, om zo aan jouw thema werken. Het heeft jaren geduurd om dat thema zo stevig in je gedachten en emoties vast te zetten dat je er last van hebt. En het vraagt waarschijnlijk ook enige tijd en oefening om dat weer los te laten en een nieuw (denk)patroon te ontwikkelen.

Vergoeding: donatie (was €25).

Intuïtieve Coaching kan behulpzaam zijn in je proces van persoonlijke ontwikkeling, maar vervangt geen (psycho)therapeutisch traject.