De munay-techniek is een methode voor energetische reiniging en vergeving. Het is een tecnhniek omdat deze mentale oefening  een bepaald stappenplan volgt. De munay-techniek  zelf vraagt geen bijzondere spirituele of filosofische overtuiging, maar hier kun je lezen over mijn inspiratie.  

De oefening is makkelijk aan te leren en te integreren in het dagelijks leven.

 

Met gebruikmaking van de munay-techniek kun je jezelf losmaken van belemmerende overtuigingen en ballast uit het verleden.  Het is alsof je een volle kast opruimt en plaats maakt voor nieuwe levensenergie.

De munay-techniek maakt gebruik van je wil om niet functionerende patronen of 'bagger' te 'recyclen' naar liefde.

Wanneer je opruimt, dan kom je ook verborgen en vergeten schatten tegen; je talenten. Als je die aan het licht laat komen, kun jij je eigen kracht ervaren en gebruiken.

Het werken met munay is een solide basis voor innerlijke balans.

Na een tijdje kun je gaan merken dat juist jouw belemmerende overtuigingen jou motiveren om te recyclen.

 

In het symbool zijn de diverse stappen het reinigingsproces terug te vinden. Daarom is het munay-symbool te gebruiken als een wegwijzer, een kompas. 

 

De munay-techniek is niet alleen te gebruiken voor een persoonlijke energetische reiniging, maar ook geschikt om een ander te helpen helen, of te beoefenen in groepsverband. 

Het beoefenen in groepsverband, in verbinding met anderen, heeft zelfs een erg krachtige werking. Dit kun je ervaren bij lezingen en workshops, maar ook door mee te doen met de live meditaties van 'Verbinden in munay'.