De munay-techniek is een methode voor interne persoonlijke reiniging. Het is een tecnhniek omdat deze mentale oefening  een bepaald stappenplan volgt.

Met gebruikmaking van de munay-techniek kun je jezelf losmaken van belemmerende overtuigingen en ballast uit het verleden.  Het is alsof je een kast met rommel opruimt en plaats maakt voor nieuwe levensenergie.

Als jij je rommel opruimt, dan kom je ook verborgen en vergeten schatten tegen; je talenten. Wanneer je die aan het licht laat komen, kun jij je eigen kracht ervaren en gebruiken.

Het werken met munay zorgt een solide basis voor innerlijke balans.

 

De munay-techniek vraagt geen bijzondere spirituele of filosofische overtuiging. En ze is makkelijk aan te leren en te integreren in het dagelijks leven.

De methode is niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik. De oefening wint aan kracht wanneer ze in verbinding met meerdere mensen wordt gedaan.

In het symbool zijn de diverse stappen van de oefening  terug te vinden. Daarom is het munay-symbool te gebruiken als een instrument, een kompas. Het wijst je de weg naar jouw bestemming; jouw ontwaken in liefde.