Het munay symbool

Na een reeks inwijdingen in de energie van het Sacrale Vrouwelijke ontving ik van Vrouwe Titicaca het munay symbool.

 

Het munay symbool is een krachtsymbool.

Krachtsymbolen krijgen een extra hoge trilling door het “activeren van de vorm”. Je laadt de vorm dan met goddelijke en/of godinnelijke informatie of energie en bewustzijn uit het Spirituele Rijk. Een geactiveerd symbool is veel en vele malen krachtiger dan een niet geactiveerd symbool.

Wanneer het symbool in de juiste verhouding is getekend én is geactiveerd kan het na 1 dag een Boviswaarde krijgen van boven de 500.000 (meting 2019). Ter vergelijking: de Boviswaarde van het gemiddelde Nederlandse kraanwater is 5.500.

Het geactiveerde munay symbool zet hucha om, en geeft de energie die in die hucha zat weer terug aan de liefde. In mijn boek kun je daarover lezen en in mijn lezingen vertel ik hierover.

 

Sinds de oudheid is het vierkant een symbool voor de Aarde. 

Het munay symbool verteld de weg uit die Eenheid en het indalen in de fysieke wereld, het leven op Aarde. De Aboriginals noemen  deze wereld de Droomwereld.

Het gedicht dat het Munay symbool begeleidt zegt iets over onze Droomwereld.

  

Het symbool heb ik 'Munay' gedoopt, omdat het beeld laat zien hoe Yang met heldere logica en krachtige wil, zijn geliefde tegenover, Yin, ondersteunt. Yang gebruikt dus zijn wil om Yin, de spiritualiteit of de liefde, in het zicht te brengen.

Op haar beurt is Yin de muze van Yang; zij stimuleert zijn verlangen om te groeien in liefde.

Ieder mens draagt zowel Yin als Yang in zich.

 

Het munay symbool fungeert als een bekken waarin kennis een kunde vanuit allerlei stromingen vanuit de hele wereld elkaar ontmoeten, voeden en inspireren. Samen weven we een web van munay. Het is onze gezamenlijke wil om in deze wereld liefde te manifesteren.

 

Wil je meer weten over de gelaagdheid in en de betekenis van het symbool, dan kun je deelnemen aan een workshop of de kosteloze webinar.  Kijk in de agenda voor meer informatie.