Het munay symbool

Na een reeks inwijdingen in de energie van het Sacrale Vrouwelijke ontving ik van Vrouwe Titicaca het munay symbool.

 

Het munay symbool is een krachtsymbool. Haar kracht is dat ze de hucha (zware energie) in onze wereld transformeert naar vrije energie of kausay.

Het munay symbool heeft van zichzelf een hoge frequentie. Deze frequentie kan extra worden verhoogd door een afbeelding van munay te activeren. Je laadt de vorm dan met goddelijke en/of godinnelijke informatie of energie en bewustzijn uit het Spirituele Rijk. Een geactiveerd symbool is veel krachtiger dan een niet geactiveerd symbool.

Wanneer het symbool in de juiste verhouding is getekend én is geactiveerd kan het een Boviswaarde bereiken van boven de 500.000 (meting 2019). Ter vergelijking: de Boviswaarde van het gemiddelde Nederlandse kraanwater is 5.500.

 

Sinds de oudheid is het vierkant een symbool voor de Aarde. 

Het munay symbool vertelt over de weg uit die Eenheid en het indalen in de fysieke wereld, het leven op Aarde. Dit leven wordt vaak een illusie of een droomwereld genoemd.

Het gedicht dat het munay symbool begeleidt zegt iets over onze droomwereld.

  

Het symbool heb ik 'Munay' gedoopt, omdat het beeld laat zien hoe Yang met heldere logica en krachtige wil, (de witte driehoek) zijn geliefde tegenover, Yin (de zwarte driehoek) ondersteunt. Yang gebruikt dus zijn wil om Yin, de spiritualiteit of de liefde, in het zicht te brengen.

Op haar beurt is Yin de muze van Yang; zij stimuleert zijn verlangen om te groeien in liefde.

Ieder mens draagt zowel Yin als Yang in zich.

Het symbool helpt een mens om de weg terug naar Liefde te vinden.

 

Het munay symbool fungeert ook als een bekken waarin kennis een kunde vanuit allerlei stromingen vanuit de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten, voeden en inspireren. Het is onze gezamenlijke wil om in deze wereld liefde te manifesteren. Samen weven we een web van munay.

 

In mijn boek kun je lezen over de gelaagdheid in en de betekenis van het symbool.

Je  kunt ook deelnemen aan een workshop of de kosteloze webinar.  Kijk in de agenda voor meer informatie.