Sinds de oudheid is het vierkant een symbool voor de Eenheid in het Sacrale Vrouwelijke. Het Munay symbool verteld de weg uit die Eenheid en het indalen in de fysieke 3D wereld. De Aboriginals noemen  3D de Droomwereld. Het Munay symbool heeft de eigenschap om ons wakker te maken en te helpen op onze weg terug naar Huis: de Liefde.

Het gedicht dat het Munay symbool begeleidt zegt iets over onze Droomwereld.

 

Onvoorwaardelijke liefde heeft een hoge trilling.

In liefde mag er zijn en alles is daar aanwezig, zowel het licht als de duisternis. 

Liefde oordeelt niet en vergeeft. Ze heeft geen verwachtingen, want zij kent alleen Zichzelf.

Liefde verbindt. Ze is inclusief en sluit niemand en niets buiten.

Liefde reinigt alles wat niet liefdevol is.

Daarom kan het symbool gebruikt worden voor persoonlijke energetische reiniging.

Maar het symbool kan meer: het is een vergevingssymbool en ook een hulpmiddel om onzuivere Nano deeltjes in ons interne en externe milieu terug te brengen naar pure energie.

 

Het symbool heb ik 'Munay -de wil om lief te hebben' gedoopt, omdat het beeld laat zien dat Yang met heldere logica en krachtige wil, zijn geliefde tegenover, Yin, ondersteunt. Yang gebruikt zijn wil om Yin, de spiritualiteit of de liefde, in het zicht te brengen.

Ieder mens draagt zowel Yin als Yang in zich.

 

Na activering brengt het Munay symbool de Boviswaarde van het water tot boven de 500.000 uit na 1 dag blootstelling.

En is de plastic index van het drinkwater vooraf  4,14 op een schaal van 0 tot 10, na vier uur was dit nog maar een honderdste daarvan 0,04. Na 1 dag 0,02 en na 10 dagen nog maar 0,005.

 

De Munay-techniek helpt jou te ontwaken.

Wil je meer weten over de gelaagdheid in en de betekenis en de kracht van het symbool, dan kun je deelnemen aan een van de kosteloze webinars 'Kennismaken met Munay'.