Lezing

Een interactieve lezing 'Munay' bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaat Jessica in op de betekenis van het woord munay en de gelaagdheid van het symbool. Daarbij wordt munay, de wil om lief te hebben, in verband gebracht met vergeving. Er is ruimte voor het delen van inzichten en ervaringen.

In het tweede deel maak je kennis met Munay-techniek en wordt deze kort geëvalueerd. 

Een lezing staat op zich, maar is tevens een introductie van de workshop. Na afloop is er gelegenheid om Jessica persoonlijk te ontmoeten.

De kosten voor de lezing variëren per locatie. Kijk voor prijzen en data in de Agenda.

 

Workshop

De workshop 'Munay- een weg naar vergeving' wordt gedragen en krijgt vorm door de verbinding tussen Jessica en Uta.

 

Stel jezelf eens de vragen: Wat leeft er bij jou? Wat mag je raken, en wat niet? Wat inspireert je, en kun je dit ook uiten? En wat is het dat jou belemmert om in vrijheid te leven? Ben je bereidt je verleden te vergeven en opnieuw te kiezen?                                                          In de workshop maak je, op zoek naar antwoorden, een reis door jezelf. Het munay-symbool is hierbij het navigatie instrument. Met behulp van het symbool maak je kennis met de munay-techniek.

De munay-techniek is er op gericht om je belemmerde overtuigingen los te laten of te vergeven. Door de techniek te gebruiken kunnen je vragen een antwoord krijgen.          

Tijdens je reis met munay krijgen de volgende elementen de aandacht: -vergeven, -zelfliefde en authenticiteit, -ervaren en leren bewaken van een persoonlijke grens, -voelen van onze vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten , -gezonde relaties opbouwen en onderhouden.

 

Wat gaan we doen?

We beginnen de dag met de uitleg over munay, zowel de betekenis van het woord, het symbool en het begeleidende gedicht. Er is aandacht voor de verschillende lagen die in alle drie zijn te ontdekken. Daarbij is er volop gelegenheid voor het uitwisselen van ervaring en inzicht.

In het tweede gedeelte van de workshop gaan we oefenen met de munay-techniek.

 

Hoofd en hart

De uitleg over munay en de techniek doet een beroep op ons hoofd, want we moeten immers begrijpen waar het over gaat. Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen nemen we de tijd om ervaringen en inzichten te delen, en doen wij enkele oefeningen.

Door hoofd en hart, kennis en ervaring, te verbinden is de Munay-techniek goed te integreren in het dagelijks leven.

 

Praktisch

De workshop wordt om 10 uur geopend en om 16.30 uur gesloten met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen, bijvoorbeeld een ring, steen of een afbeelding. Deze kan aan het centrum van de ceremonie worden toegevoegd.

Alle deelnemers krijgen een syllabus. Hierin staat een beknopte uitleg over de onderwerpen die tijdens de workshop aan bod komen. Achter in het boekje is er ruimte voor het maken van aantekeningen. De syllabus en jouw krachtvoorwerp geven je een tastbare herinnering aan deze dag en zijn een energetisch anker.

Koffie, thee, water en iets lekkers zijn aanwezig. Je moet zelf voor je lunch zorgen.

 

De kosten voor 'Munay- een weg naar vergeving' variëren per locatie. Kijk voor prijzen en data in de Agenda.                                         We zouden het fijn vinden wanneer jij je van te voren aanmeldt. Indien mogelijk ook graag vooraf te betalen. Ga hiervoor naar Contact.

Minima kunnen over de vergoeding in gesprek.