Een lezing 'Munay' bestaat uit twee delen van 1,5 en 1 uur. In het eerste deel gaat Jessica in op de betekenis van het woord Munay en de gelaagdheid van het symbool. Daarbij wordt Munay, de wil om lief te hebben, in verband gebracht met 'Een weg van vergeving' .

In het tweede deel wordt de #Munay-techniek geoefend.

Na afloop is er gelegenheid om Jessica persoonlijk te ontmoeten.

De kosten voor de lezing variëren per locatie. Kijk voor prijzen en data in de #agenda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De workshop 'Munay- een weg van vergeving' wordt gedragen door de verbinding tussen Jessica en Uta.

Vergeven is een intiem persoonlijk proces dat de wereld kan veranderen.

 

Wat gaan we doen?

We beginnen de dag met de uitleg over Munay, zowel de betekenis van het woord, het symbool en het begeleidende gedicht. Er is aandacht voor  de verschillende lagen in alle drie zijn te ontdekken. Daarbij is er volop gelegenheid voor het uitwisselen van ervaring en inzicht. 

In het tweede gedeelte van de workshop wordt er uitleg gegeven over en gaan we oefenen met de #Munay-techniek. 

Enkele kernbegrippen waar we mee werken zijn: -het bespreken van vergeven, -het ervaren en leren bewaken van een persoonlijke grens, -het leren voelen van onze vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten, 

 

Hoofd en hart

De uitleg over Munay en Hucha doen een beroep op ons hoofd, want we moeten immers begrijpen waar het over gaat. 

Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen nemen we de tijd om hierin te delen en doen wij enkele oefeningen.

Door hoofd en hart, kennis en ervaring, te verbinden is de methode goed te integreren in het dagelijks leven.

 

Praktisch

De workshop wordt geopend en gesloten met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen, bijvoorbeeld een ring, steen of een afbeelding. Deze kan aan het centrum van de ceremonie worden toegevoegd.

Alle deelnemers krijgen een syllabus. Hierin staat een beknopte uitleg over de onderwerpen die tijdens de workshop aan bod komen. Achter in het boekje is er ruimte voor het maken van aantekeningen. De syllabus en jouw krachtvoorwerp geven je een tastbare herinnering aan deze dag en zijn een energetisch anker.

 

Koffie, thee, water en iets lekkers zijn aanwezig. Je moet zelf voor je lunch zorgen.

 

De kosten voor deze workshop variëren per locatie. Kijk voor prijzen en data in de Agenda.

Vanwege de organisatie van de workshop, vragen wij je om je van tevoren aan te melden. Indien mogelijk ook graag vooraf te betalen. Ga hiervoor naar #Contact.

Minima kunnen over de vergoeding in gesprek.