Munay Coaching gaat er van uit dat mensen in wezen goed zijn, want wij zijn spirituele wezens. Als mens leven we in een duale wereld en worden we worden beïnvloed door de wisselwerking van eigenschappen, opvoeding, overgedragen patronen en allerlei omstandigheden.

Deze wisselwerking kleurt ieders weg door het leven; het is onderdeel van de persoonlijke blauwdruk. Jouw blauwdruk bepaalt je visie op je leven, en is als het ware de bril waardoor jij daar naar kijkt.

 

Het kan heel behulpzaam zijn om door een bepaalde bril naar het leven te kijken, want dit kan je houvast geven in een vaak stressvolle en chaotische wereld. Toch kun je na verloop van tijd ervaren dat de bril niet meer past, je visie wordt beperkt of dat je over een bepaald thema in het duister tast. 

Dan heb je het gevoel dat je een verkeerde bril gebruikt. Je vraagt je af of je blauwdruk werkelijk iets te betekenen heeft, en je vraagt je af of er een alternatief is. Je zou ook kunnen zeggen dat je verlangen naar je ware Zelf een antwoord wil.

 

Munay Coaching leert jou je bril te poetsen. Het brengt je weer in contact met het goede dat ook in jouw aanwezig is. Dan kun je zien wat je eerst niet zag: de Liefde die jouw geboorterecht is.

Kernbegrippen in de coaching zijn: eigen verantwoordelijkheid, schaduwwerk, spiegelen en transformeren.

Het resultaat van het werken met Munay is dat jij weer verbinding, levensvreugde en andere prachtige eigenschappen van liefde gaat ervaren.

 

In de coaching leer je de Munay techniek toe te passen in je persoonlijke situatie. Dit kan online.

In mijn praktijkruimte maak ik ook gebruik van een bijzondere massage die "De deur naar mijn ziel heeft geopend", zoals een cliënt het probeerde te verwoorden.

De massage brengt je naar een diepe ontspanning waarin de hucha ven oude programma's kan oplossen en het kan gebeuren dat je een antwoord  krijgt op vragen die je onrustig maken.

 

Vergoeding naar draagkracht.