Munay Healing is een virtuele koepel waaronder waaronder mensen zich verbinden. Munay Healing steunt op de een paar principes die naar voren komen uit het gedicht dat Munay begeleidt.

.De kern van ons wezen is liefde.

.We kunnen er bewust voor kiezen om in in vrede te zijn, wat er ook gebeurt.

.Gelijkheid. Niemand is beter of slechter dan een ander, want de kern van iedereen is liefde. Het kan wel zijn dat we als mensen               verschillen, maar in liefde zijn wij één

.We kunnen het verleden en de toekomst loslaten, want we leven Nu.

.We oordelen niet, en veroordelen niets. Het is niet aan ons om te bepalen wat er wel of niet mag zijn, want iedereen en alles is               een deel van het geheel en alles is liefde.

 

Hieronder staat een voorbeeld van het werk van Munay Healing.

 

Na de uitbraak van Covid-19 zetten over de hele wereld  talloze mensen zich in om Liefde te generen. Dat is in deze tijd hard nodig, want door de toenemende polarisatie  en de stress van persoonlijke beperkingen lijkt het soms alsof de liefde uit de wereld is verdwenen. Kortom: de verwarring lijkt de liefde te verdrijven

Een manier om liefde te genereren is mediteren. Dit gebeurt door individuele, kleine groepen en wereldwijde meditaties. 

Munay Healing doet het voorbereidende werk, want we maken ruimte voor die enorme golf van liefde.

Dit is te vergelijken met het  uitruimen van een kast voor oude spullen. Je ruimt op omdat je plaats wilt maken voor iets nieuws.

Munay Healing gebruikt de Munay techniek om deze oude energie op te ruimen en plaats te maken voor liefde. Met deze Liefde kunnen we een nieuwe wereld creëren.

 

Bij Munay Healing stellen we ons de persoonlijke en wereldwijde verwarring voor als een donkere vlek hucha. Deze donkerte blokkeert het gevoel van kalmte en redelijkheid en vrede.

De verwarring zien niet we alleen we wereldwijd, want die ervaren we ook in onszelf.

Het is niet aan ons om ons me de wereld te bemoeien, want de wereld is te groot voor ons. Bovendien is onze blik op wat er gebeurt altijd beperkt en gekleurd door de bril waarmee we kijken.

We kunnen wel iets doen met onze eigen verwarde gevoelens. De angst, verdriet en pijn die we in onszelf waarnemen.

De energie van angst, verdriet en pijn is zwaar. Het is hucha die voorkomt dat we in vrede zijn en liefde ervaren. zijn Met de Munay techniek brengen we onze hucha naar de liefde in ons hart.

Liefde is het licht waarin de duisternis oplost.

Echte liefde is onvoorwaardelijk en oordeelt. Ze heeft geen verwachtingen, want zij kent alleen Zichzelf.

Liefde reinigt alles wat niet liefdevol is.

Liefde is de transformerende kracht die alles wat niet liefdevol is weer terug brengt naar Liefde.

De Munay techniek gebruikt deze transformerende kracht.

Nadat we onze verwarrende hucha aan liefde heb gegeven, vullen we vrijgekomen ruimte met die liefde. En dan is er meer liefde in ons.

Daarna richten we onze aandacht op God/ de spirituele wereld/ de Bron en verbinden we ons met die enorme Bron van Liefde.

Zo brengen we liefde naar de plaats waar verwarring was.

 

Munay Healing doen we met Munay; onze wil om onszelf, elkaar en de wereld lief te hebben.

Het is fijn om te bedenken dat wanneer met wij de Munay techniek onze blokkades opruimen iedereen hier van profiteert, want wij zijn rustiger en liefdevoller en dat nemen we overal mee naar toe.

Na het beoefenen van de Munay techniek voelen we ons opgelucht en sterker.

Toch, omdat sombere gedachten de neiging hebben om terug te komen, moet ik dit regelmatig herhalen. Maar: oefening baart kunst. 

 

Daarom kun je iedere avond om 22.00uur lokale tijd virtueel aansluiten bij Munay Healing. Ik heb voor deze tijd gekozen omdat we dan met een gereinigd energieveld kunnen gaan slapen.

Via het contactformulier kun je een code aanvragen voor een Zoom webinar waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd, we oefenen met de Munay techniek en er ruimte is voor vragen.