'Heel je leven' is een vorm tussen 'Inzoomen op'… en 're-Visie coaching'. Zoals in al mijn werk is het uitgangspunt dat jij OK bent, jij je regelmatig niet OK voelt, en dat alles in je leven behulpzaam is voor jouw groei (ook al voelt dat niet zo).

Het lesmateriaal is gebaseerd op het boekje 'Munay-de wil om lief te hebben'.

De cursus is geïnspireerd door Munay, het symbool en het begeleidende gedicht. Zij zullen ons door de bijeenkomsten heenleiden.

 

In 'Heel je leven' gaan we onderzoeken hoe het kan dat je verschil ervaart tussen wie jij bent (OK) en hoe jij je vaak voelt (niet OK).

Je maakt kennis met enkele algemeen menselijke blokkerende overtuigingen die ook jou afremmen. De basis van deze overtuigingen is de gedachte dat je niet goed genoeg zou zijn. Niet goed genoeg voor een prettig leven, vriendschap, of voor het uiten van je creativiteit. Deze gedachten zijn niet-liefde, en ik noem ze hucha. Ieder mens kent ze, want ze zijn een onderdeel van het leven in de dualiteit.

Stap voor stap gaan we onderzoeken waar deze niet-liefde of hucha vandaan komt. Dat kan op een veilige manier omdat ik je meeneem naar het Licht in jezelf. Van daar uit kun je leren te kijken naar de duistere niet-liefde kant in jezelf en kun je ontdekken welk geschenk ze voor je heeft.

Door hucha te begrijpen en te accepteren als een deel van je leven dat je gevormd heeft, maak je je leven compleet en kun jij jezelf helen.

 

De cursus 'Heel je leven' bestaat uit 4 (virtuele) bijeenkomsten van elk 90 minuten, 4 opeenvolgende weken.

De groepsgrote is 5 á 7 personen.

Na elke les krijg je wat huiswerk voor de volgende week.

Iedere deelnemer krijgt 2 x 30 minuten individuele coaching. 

Na afloop van de cursus ontvang je het voor jouw geactiveerde Munay-symbool.

Jouw vergoeding is €225. Inclusief het boekje 'Munay-de wil om lief te hebben'. Betaling vooraf.

Minima kunnen in overleg.

Meer informatie en opgeven via contact.

 

Terug naar publicaties en activiteiten.