'Heel je leven' is een vorm tussen 'ZoomIn op…' en 're-Visie coaching'. Zoals in al mijn werk is het uitgangspunt dat jij OK bent, jij je regelmatig niet OK voelt, en dat alles in je leven behulpzaam is voor jouw groei (ook al voelt dat niet zo).

 

In 'Heel je leven' gaan we onderzoeken hoe het kan dat je verschil ervaart tussen wie jij bent (OK) en hoe jij je vaak voelt (niet OK).

Je maakt kennis met enkele algemeen menselijke blokkerende overtuigingen die ook jou afremmen. De basis van deze overtuigingen is de gedachte dat je niet goed genoeg zou zijn. Niet goed genoeg voor een prettig leven, vriendschap, of voor het uiten van je creativiteit. Deze gedachten zijn niet-liefde, en ik noem ze hucha. Ieder mens kent ze, want ze zijn een onderdeel van het leven in de dualiteit.

Stap voor stap gaan we onderzoeken waar deze niet-liefde of hucha vandaan komt. Dat kan op een veilige manier omdat ik je meeneem naar je hart, het huis van liefde, in jezelf. Van daar uit kun je leren te kijken naar de duistere niet-liefde kant in jezelf en kun je ontdekken welk geschenk ze voor je heeft.

Door hucha te begrijpen en te accepteren als een deel van je leven dat je gevormd heeft, maak je je leven compleet en kun jij jezelf helen.

 

De cursus 'Heel je leven' bestaat uit 4 interactieve webinars van elk 90 minuten, 4 opeenvolgende weken.

1ste: Een visie op het leven. Een uitgebreide uitleg over Munay. Je leert hoe het symbool als instrument voor bewustwording kan worden gebruikt. En we sluiten af met een door Munay geïnspireerde meditatie.

2de: Kijk naar je leven. Uitleg over hucha/ niet liefde. We onderzoeken algemeen menselijke en persoonlijke vraagstukken. Je leert het symbool te gebruiken als instrument om jezelf te helen. En we gaan het hebben over gezonde relaties. 

3de: Vergeving. Wat heeft Munay te maken met vergeving? Je gaat kennismaken en oefenen met de Munay vergevingstechniek. 

4de: Heel je leven. Alles wat er ter sprake is gekomen wordt geëvalueerd en op een nog dieper niveau in jou verankerd. Deze les is bedoeld om jou alles te geven waarmee jij je leven kunt helen.

 

De groepsgrote is 5 á 7 personen.

Alle lessen worden opgenomen en die krijg je toegestuurd.

Na elke les krijg je wat huiswerk voor de volgende week.

Iedere deelnemer krijgt 2 x 30 minuten één op één tijd. 

Jouw vergoeding is €225. Inclusief het werkboek 'Munay-de wil om lief te hebben' en een set Munay-kaarten. Betaling vooraf.

Minima kunnen in overleg.

De data van deze cursus vind je in de agenda.

Meer informatie en opgeven via contact.

 

Terug naar publicaties en activiteiten.