Mensen zijn in wezen goed, én worden gevormd door de wisselwerking van eigenschappen, opvoeding, overgedragen patronen en allerlei omstandigheden.

Deze wisselwerking kleurt ieders weg door het leven; het is onderdeel van de persoonlijke blauwdruk. Jouw blauwdruk bepaalt je visie op je leven, en is als het ware de bril waardoor jij daar naar kijkt.

Het is heel behulpzaam om door een bepaalde lens naar het leven te kijken, want dat kan je houvast geven in een vaak stressvolle en chaotische wereld. Toch kun je na verloop van tijd ervaren dat de bril niet meer past, je visie wordt beperkt, of dat je over een bepaald thema in het duister tast.

 

re-Visie  is er op gericht om niet meer behulpzame patronen en oude thema's in een ander licht te zien. Met een nieuwe blik kan jij je weg door het leven als minder moeizaam en vreugdevoller ervaren.                                                                                         Voor een re-Visie van jouw leven heb je munay nodig, je moet je persoonlijke wil inzetten om met liefde naar jezelf en je leven te kijken en de belemmerende ballast daarvan los te laten.

Naast de munay vraagt een re-Visie regelmatige oefening, want je moet nieuwe strategieën aanleren. De oude patronen zitten misschien al generaties in je familie, en niet passende culturele waarden en normen hebben een eeuwen oude geschiedenis. Maar zoals een oud spreekwoord zegt: oefening baart kunst. En je zult ervan gaan genieten.

 

re-Visie maakt gebruik van e-coaching. 

Een vast onderdeel van de coaching is het aanleren van de Munay-techniek.

Ik werk met een startpakket van 5 sessies van minimaal een uur. Daarna beslissen we hoe we verder gaan.

De door Munay geïnspireerde en op jou afgestemde begeleide meditatie (30- 40 minuten) in MP3 bestand, het werkboek 'Munay- de wil om lief te hebben', en een set Munay-kaarten tellen voor één sessie.

De vergoeding per sessie is €75, een pakket betaal dus €375. Betaling vooraf.

De intake van 30 minuten is kosteloos.

 

Meer informatie via contact.

Terug naar publicaties en activiteiten.