De workshop 'Munay- een weg naar vergeving' wordt gedragen en krijgt vorm door de verbinding tussen Jessica en Uta

 

Stel jezelf eens de vragen: Wat leeft er bij mij? Wat mag me raken, en wat niet? Wat inspireert me, en kan ik dit ook uiten? En wat zijn de overtuigingen die mij belemmeren om in vrijheid te leven? Ben ik bereidt mijn verleden te vergeven en opnieuw te kiezen?                          

Op zoek naar antwoorden, maak je een reis door jezelf. Het Munay-symbool is hierbij het navigatie instrument. Met behulp van het symbool leer je ook de Munay-techniek kennen. 

De Munay-techniek is er op gericht om jouw belemmerde overtuigingen los te laten of te vergeven. Door deze methode te gebruiken kunnen je vragen een antwoord krijgen en kun jij aan innerlijk vrijheid winnen.          

Tijdens je reis met Munay krijgen de volgende elementen de aandacht: -zelfliefde en blokkades, -vergeven, -ervaren en leren bewaken van jouw persoonlijke grens, -ontdekken en voelen van zowel jouw Yin- als Yang kwaliteiten , -gezonde relaties opbouwen en onderhouden.

 

Hoofd en hart

De uitleg over Munay en de techniek doet een beroep op ons hoofd, want we moeten immers begrijpen waar het over gaat. Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen, nemen we de tijd om ervaringen en inzichten te delen, en doen wij enkele oefeningen.

Door hoofd en hart, kennis en ervaring, met elkaar te verbinden is de Munay-techniek goed te integreren in het dagelijks leven.

 

Praktisch

Een workshop wordt geopend en gesloten met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen zoals een ring, steen, of een afbeelding. Deze kan aan het centrum van de ceremonie worden toegevoegd.

Alle deelnemers krijgen de syllabus 'Munay-een weg naar vergeving'. Achter in het boekje is er ruimte voor het maken van aantekeningen.

De syllabus en jouw krachtvoorwerp geven je een tastbare herinnering aan deze dag en zijn een energetisch anker.

 

Wil jij een workshop hosten? Vraag naar de mogelijkheden via contact.

De data van de workshops voor een breder publiek staan in de agenda.

Terug naar publicaties en activiteiten.