Boek

Vanaf medio april 2020

 

'Munay- de wil om lief te hebben' is een autobiografische vertelling. Ik geloof namelijk dat mijn hele leven een voorbereiding is geweest op munay.

Met het boekje  boekje neemt je mee op mijn reis naar munay. Ik vertel ik over mijn spirituele ervaringen en mijn diepste twijfel. Over mijn worsteling met de zowel de lichte als de donkere kant van mijn psyche.

Wanneer ik deze confrontatie niet was aan gegaan, had ik nooit ontdekt waar munay werkelijk over gaat: echte liefde. Liefde voor mijzelf, mij medemens en God de Bron van het leven.

Mijn innerlijke strijd bracht mij op het spoor van de munay-techniek. Deze licht ik uitgebreid toe. Ik leg uit hoe jij jezelf kan reinigen van blokkerende overtuigingen, en hoe je een ander kunt helpen helen.

Door mijn werk met de munay-techniek ervaar ik levensvreugde en vrijheid. Het werken met munay creëert ruimte voor verbinding en compassie.

De weg met munay is nog steeds uitdagend, maar de reis heeft mij meer gegeven dan ik ooit had kunnen dromen; het doet me  ontwaken in liefde.

 

'Munay- de wil om lief te hebben' is het fundament onder mijn leven en werk. Het is voor €12.50 te koop bij een lezing of workshop. Graag contant afrekenen. Bij nabestellingen worden de verzendkosten in rekening gebracht.

De e-book versie kost €5.50. Bestellen via het contactformulier.

Deelnemers aan de e-cursus 'Heel je leven' ontvangen het boekje zonder kosten twee weken voor de eerste les.

Terug naar overzicht.