BOEK

Vanaf maart 2020.

 

In het boekje 'Munay - de wil om lief te hebben' schrijf ik over mijn leven voor de ontvangst van het symbool, en de innerlijke reis die ik moest maken om de code van het munay- symbool te ontcijferen.

Het verhaal gaat over mijn worsteling met de zowel de lichte, als de donkere kant van mijn psyche. Wanneer ik deze confrontatie niet was aangegaan, had ik de prachtige en liefdevolle boodschap van munay nooit ontdekt.

Mijn innerlijke strijd bracht mij op het spoor van de munay-techniek. Deze interne reinigingsoefening licht ik uitgebreid toe.

Door mijn werk met de munay-techniek ervaar ik levensvreugde en vrijheid. Het werken met munay creëert ruimte voor verbinding en compassie.

Mijn reis met het symbool, het gedicht, en de techniek heeft mij meer gegeven dan ik ooit had kunnen dromen; het heeft me doen ontwaken voor liefde.

 

'Munay- de wil om lief te hebben' is het fundament onder mijn leven en werk. Het is voor €10 te koop bij een lezing of workshop. Graag contant afrekenen. Bij nabestellingen worden de verzendkosten in rekening gebracht.

De e-book versie kost €5.50

Deelnemers aan de e-cursus 'Heel je leven' ontvangen het boekje zonder kosten twee weken voor de eerste les.

 

Terug naar overzicht.