E-CURSUS HEEL JE LEVEN

Mijn uitgangspunt is dat jij OK bent, jij je regelmatig niet OK voelt, en dat alles in je leven behulpzaam is voor jouw groei (ook al voelt dat niet zo).

 

In 'Heel je leven' gaan we onderzoeken hoe het kan dat je verschil ervaart tussen wie jij bent (OK) en hoe jij je vaak voelt (niet OK).

Je maakt kennis met enkele algemeen menselijke blokkerende overtuigingen die ook jou afremmen. De basis van deze overtuigingen is de gedachte dat je niet goed genoeg zou zijn. Niet goed genoeg voor een prettig leven, vriendschap, of voor het uiten van je creativiteit. Deze gedachten zijn niet-liefde, en ik noem ze hucha. Ieder mens kent ze, want ze zijn een onderdeel van het leven in de dualiteit.

Stap voor stap gaan we onderzoeken waar deze niet-liefde of hucha vandaan komt. Dat kan op een veilige manier omdat ik je meeneem naar je hart, het huis van liefde in jezelf. Van daar uit kun je leren te kijken naar de duistere niet-liefde kant in jezelf en kun je ontdekken wat jouw kracht is.

Door hucha te begrijpen en te accepteren als een deel van je leven dat je gevormd heeft, maak jij je leven compleet en kun jij jezelf helen.

De cursus verdiept jouw kennis over de munay-techniek, zodat deze nog beter in je leven is te integreren.

 

De cursus 'Heel je leven' bestaat uit 4 interactieve webinars van elk 90 minuten, 4 opeenvolgende weken.

1ste: Een visie op het leven. Een uitgebreide uitleg over munay. Je leert het symbool als instrument voor bewustwording te gebruiken. En we sluiten af met een door begeleide meditatie.

2de: Kijk naar je leven. Uitleg over hucha/ niet liefde. We onderzoeken algemeen menselijke en persoonlijke vraagstukken. Je leert het symbool kennen als instrument om je zelf te helen. En we gaan het hebben over gezonde relaties.

3de: Vergeving. Wat heeft munay te maken met vergeving? Je gaat kennismaken en oefenen met de munay-vergevingstechniek. 

4de: Heel je leven. Alles wat er ter sprake is gekomen wordt geëvalueerd en op een nog dieper niveau in jou verankerd.

 

De groepsgrootte is 5 á 7 personen.

Je krijgt af en toe wat huiswerk. En iedere deelnemer krijgt 2 x 30 minuten één op één tijd. 

Jouw vergoeding is €225. Inclusief het boekje 'Munay-de wil om lief te hebben'. Betaling vooraf.

Het boekje wordt je twee weken voor de eerste les toegestuurd.

Gespreid betalen is mogelijk.

De data van deze cursus vind je in de agenda.

Na het volgen van de cursus kun je de stap nemen naar het opzetten van een munay-kring.

Terug naar overzicht.