Mensen zijn in wezen goed, én worden gevormd door de wisselwerking van eigenschappen, opvoeding, overgedragen patronen en allerlei omstandigheden.

Deze wisselwerking kleurt ieders weg door het leven; het is onderdeel van de persoonlijke blauwdruk. Jouw blauwdruk bepaalt je visie op je leven, en is als het ware de bril waardoor jij daar naar kijkt.

In principe is het heel behulpzaam om door een bepaalde lens naar het leven te kijken, want dat kan je houvast geven in een vaak stressvolle en chaotische wereld. Toch kun je na verloop van tijd ervaren dat de bril niet meer past, je visie wordt beperkt of je dat je over een bepaald thema in het duister tast.

Het kan gebeuren dat de wereld om je heen jou gestrest maakt en dat je het allemaal even niet meer ziet zitten. 

 

In onze re-Visie gesprekken gaan we onderzoeken hoe je niet meer behulpzame patronen in een ander licht kunt zien. Met een nieuwe blik kan jij je weg door het leven als minder moeizaam en vreugdevoller ervaren.                                                                                        

Voor een re-Visie van jouw leven heb je munay nodig, je moet je persoonlijke wil inzetten om met liefde naar jezelf en je leven te kijken en de belemmerende ballast daarvan los te laten.

Naast de munay vraagt een re-Visie oefening, want je moet nieuwe strategieën aan leren. De oude patronen zitten misschien al generaties in je familie, en niet passende culturele waarden en normen hebben een eeuwen oude geschiedenis. Maar zoals een oud spreekwoord zegt: oefening baart kunst.

 

re-Visie maakt gebruik van e-coaching.

Een vast onderdeel van de coaching is het aanleren van de munay-techniek. 

Vanwege COVID-19 is er veel onrust. Daarom werk ik tot 1-7 voor vergoeding naar draagkracht. Normaal €60 per sessie.

Meer informatie via contact.

Terug naar overzicht.