De workshop 'Munay- een weg naar liefde' wordt gedragen en krijgt vorm door de verbinding tussen Jessica en Uta.

 

Stel jezelf eens de vragen: Wat leeft er bij mij? Wat mag me raken, en wat niet? Wat inspireert me, en kan ik dit ook uiten? En wat zijn de overtuigingen die mij belemmeren om in vrijheid te leven? Ben ik bereidt mijn verleden te vergeven en opnieuw te kiezen?                          

Op zoek naar antwoorden, maak je een reis door jezelf. Het Munay-symbool is hierbij het navigatie instrument. Met behulp van het symbool leer je de munay-techniek kennen. 

De munay-techniek is er op gericht om belemmerde overtuigingen los te laten en ballast uit jouw verleden op te ruimen. Door de techniek te gebruiken kunnen je vragen een antwoord krijgen en aan innerlijk vrijheid winnen.          

Tijdens je reis met munay krijgen de volgende elementen de aandacht: -zelfliefde en blokkades, -vergeven, -ervaren en leren bewaken van jouw persoonlijke grens, -voelen van zowel jouw yin- als yang kwaliteiten , -gezonde relaties opbouwen en onderhouden.

 

Hoofd en hart

De uitleg over munay en de techniek doet een beroep op ons hoofd, want we moeten immers begrijpen waar het over gaat. Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen nemen we de tijd om ervaringen en inzichten te delen, en doen wij enkele oefeningen.

Door hoofd en hart, kennis en ervaring, te verbinden is de munay-techniek goed te integreren in het dagelijks leven.

 

Praktisch

De workshop wordt  geopend en gesloten met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen, bijvoorbeeld een ring, steen of een afbeelding. Deze kan aan het centrum van de ceremonie worden toegevoegd.

Alle deelnemers ontvangen de syllabus 'Munay-een weg naar liefde'. Achter in het boekje is er ruimte voor het maken van aantekeningen.

De syllabus en jouw krachtvoorwerp geven je een tastbare herinnering aan deze dag en zijn een energetisch anker.

 

Deelname kost €95, inclusief koffie, thee, water en een kleine versnapering. De lunch moet je zelf verzorgen.

De data, locatie en prijzen staan in de agenda.

Terug naar overzicht.