Re-Visie counseling wordt gegeven door Jesica

Mensen worden gevormd door de wisselwerking van eigenschappen, opvoeding, overgedragen patronen en omstandigheden. Deze wisselwerking kleurt en vormt ieders weg door het leven, het is onderdeel van de persoonlijke blauwdruk.

Jouw blauwdruk bepaalt je visie op je leven en is als het ware de bril waardoor jij daar naar kijkt.

In principe is het heel behulpzaam om door een bepaalde bril naar het leven te kijken, want dat kan je houvast geven in een vaak stressvolle en chaotische wereld. Toch kun je na verloop van tijd ervaren dat de bril niet meer past, je visie wordt beperkt of je dat je over een bepaald thema in het duister tast. 

 

re-Visie  is er op gericht om ingesleten patronen en thema's in een ander licht te zien. Met een nieuwe blik kan jij je weg door het leven als minder moeizaam en vreugdevoller ervaren. Voor een re-Visie van jouw leven heb je Munay nodig, je moet je persoonlijke wil inzetten om met liefde naar jezelf en je leven te kijken en de Hucha, de belemmerende ballast, daarvan los te laten.

Naast de Munay vraagt een re-Visie waarschijnlijk ook wat oefening, want het is niet makkelijk om andere patronen aan te leren. De oude patronen zitten misschien al generaties in je familie, en niet (meer) passende culturele waarden en normen hebben een eeuwen oude geschiedenis. Maar zoals een oud spreekwoord zegt: oefening baart kunst.

Naast de gesprekken en het aanleren van de #Munay-techniek maak ik gebruik van metamorfose massage. Op deze manier zijn er verschillende psychologische en energetische niveaus in het proces betrokken, waardoor de effectiviteit wordt vergroot.

 

Meer informatie aanvragen via #contact. Minima kunnen over de kosten in gesprek.