WEB VAN MUNAY

Via een kennis kreeg ik vanuit de Higher Counsil of Waterbeings de volgende boodschap;

"Als een groep voor zich een groot munay symbool ziet, of nog beter ieder een kleiner symbool in handen heeft, dan kan iedereen in de meditatie dit symbool gezamenlijk laten schijnen op het water van deze rivier, van dat meer of die zee. Als dat collectief wordt gedaan, dan zullen wij dat zuiveringsritueel vanuit de spirituele ruimte krachtig versterken. Zo maken we er samen een krachtige samenwerking voor de zuivering van water van”.

Onze wereld is vol water, Vanuit beekjes en rivieren stroomt het naar de oceanen die met elkaar verbonden zijn. De kringloop of de ayni van water wordt gesteund door de regen. Onze lichamen hebben hun oorsprong in water (vruchtwater en oer-oceaan) en wij drinken water. Het leven op Aarde is afhankelijk van water.

 

Vlak voordat ik het munay symbool ontving werd mij gezegd dat het mijn taak zou zijn om het negatieve (het teveel aan hucha) te transformeren naar het positieve (energie met een hoge frequentie). Dit doe ik met 'Het werk'. 

'Het werk' is een gegroeid uit zuiveringsoefening uit de Inca kosmologie en en beïnvloed door onder andere Dr. Emoto en 'Een Cursus in Wonderen'. 

Wanneer we 'Het werk' in groepsverband doen dan weven we een 'Web van Munay'. Dat doen we in samenwerking met Spirit, onze persoonlijke gidsen en Aarde.

Voor het activeren en programmeren van het munay symbool maken gebruik van de kennis en kunde van alle deelnemers. We gebruiken sjamanen trommels, kruiden, didgeridoo's ,reiki, ho'oponopono, oude en nieuwe gebeden, engelen werk, gezangen, mantra's en ander energiewerk.

Dit alles om de intentie; onze wil om liefde in deze wereld te manifesteren te bekrachtigen. 

 

Het 'Web van Munay' wordt niet alleen gebruikt voor de zuivering van water, maar ook om projecten, situaties, landbouwgrond en industriegebieden die met hucha zijn belast te reinigen.

Op uitnodiging werk ik graag mee aan verschillende projecten.

Omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen het munay symbool leren kennen en gaan gebruiken, werk op basis van vergoeding voor gemaakte onkosten. Dat doe met munay, mijn wil om lief te hebben, zodat we onszelf, elkaar en onze wereld met onze liefde genezen.

 

Met behulp van het sjabloon kun je je eigen munay krachtvoorwerp maken.

In de agenda kun je lezen over een aantal projecten waarbij ik aanwezig ben en over de online munay activering.