VERGEVING EFFENT DE WEG NAAR VRIJHEID

Wil je in rust blijven in de snel veranderende wereld van dualiteit? Ben jij benieuwd naar je eigen potentieel?

Dan ben je van harte welkom bij MUNAY.

 

Munay is een woord van de Inca kosmologie, en het betekent liefde, maar kan ook vertaald worden als 'de wil om lief te hebben'. Munay bezit zowel de kracht van de wil als de zachtheid van liefde.                                                                                          Munay gaat over een gezonde innerlijke houding en een bepaalde levensvisie.                                                                             Munay, de wil om lief te hebben, leidt tot de wil om te vergeven. Het munay-symbool is een symbool voor vergeving. Vergeven maakt de weg vrij voor liefde, innerlijke vrijheid, en mededogen.

 

 

Als Munay Willaq, Stem van Munay, onderwijs ik de munay-techniek. Dit is een eenvoudige en effectieve oefening om zichzelf vrij te maken van (onbewuste) blokkades. Het opruimen van ballast bevrijdt en opent het hart. De balans die dit geeft is stabieler dan die van een van een gesloten hart.

 

In al mijn werk wordt het munay-symbool gebruikt als een instument en dit wijst je naar jouw bestemming: een leven van overvloed.