De kracht van het munay symbool

 

Het munay symbool heeft de zelfde transformerende kracht en werking als de Violette Vlam.

Hierbij kun je het volgende voorstellen:

Al-Wat-Is is puur Licht. Alles wat wij waarnemen (dus ook ieder mens) draagt dit pure Licht in zich, maar in onze wereld wordt dit Licht ingesloten door een laagje Hucha. Het Licht heeft deze zware energie nodig om zich te kunnen manifesteren. Op zich is Hucha dus niet verkeerd, en een onderdeel van de schepping en Gods scheppingskracht.

Wij mensen zijn in staat om de scheppende Hucha zo te manipuleren dat deze niet meer functioneel en uit balans is. De onbalans ervaren we als ballast, on-licht of hucha.

Schaamte en verdriet zijn voorbeelden van hucha, en ze verstoren het spontane stromen van levensenergie. 

Het munay symbool en het Violette Licht werken direct in op de ingesloten kern van puur Licht. Daardoor valt het omhulsel van onlicht uit elkaar en dat gaat weer terug naar haar oorsprong: hucha transformeert naar Licht.

Het munay symbool werkt ook in op chemische hucha, want dat verstoort de kringloop, de ayni, der natuur. Hierover kun je meer lezen in mijn boek.

 

Je kunt het Violette Vlam met een meditatie of gebed aanroepen en dit is effectief. Het nadeel van een meditatie is dat je slechts even gefocust bent en daarna weer bezig moet zijn met de dingen van de dag.

Wanneer het munay symbool is opgeladen met de Violette Vlam houdt het de kracht daarvan vast. 

De opgeladen symbolen zijn:

1) ankers die ook na afloop van je meditatie blijven doorwerken blijven doorwerken 

2) ze hebben het voordeel je onbewuste je meditatie aan te herinneren zonder dat jij je opnieuw moet afstemmen, en af en toe naar de afbeelding kijken is voldoende.

 

Op het internet staat allerlei informatie over de Violette Vlam. Ik raad je aan om daar eens naar te kijken.