Lezing

Een interactieve lezing 'Munay' bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaat Jessica in op de betekenis van het woord munay en de gelaagdheid van het symbool. Daarbij wordt munay, de wil om lief te hebben, in verband gebracht met vergeving. Er is ruimte voor het delen van inzichten en ervaringen.

In het tweede deel maak je kennis met de munay-techniek en wordt deze kort geëvalueerd. 

Een lezing staat op zich, maar is tevens een introductie van de workshop. Na afloop is er gelegenheid om Jessica persoonlijk te ontmoeten. Dan kan  ook Jessica's boek 'Munay, een symbool voor vergeving' worden aangeschaft.

Kijk voor toegangsprijzen en data in de Agenda.

 

Workshop

De workshop 'Munay- een weg naar vergeving' wordt gedragen en krijgt vorm door de verbinding tussen Jessica en Uta

 

Stel jezelf eens de vragen: Wat leeft er bij mij? Wat mag me raken, en wat niet? Wat inspireert me, en kan ik dit ook uiten? En wat is het dat mij belemmert om in vrijheid te leven? Ben ik bereidt mijn verleden te vergeven en opnieuw te kiezen?                           Op zoek naar antwoorden, maak je een reis door jezelf. Het munay-symbool is hierbij het navigatie instrument. Met behulp van het symbool leer je de munay-techniek kennen. 

De munay-techniek is er op gericht om jouw belemmerde overtuigingen los te laten of te vergeven. Door de techniek te gebruiken kunnen je vragen een antwoord krijgen en aan innerlijk vrijheid winnen.          

Tijdens je reis met munay krijgen de volgende elementen de aandacht: -vergeven, -zelfliefde en authenticiteit, -ervaren en leren bewaken van jouw persoonlijke grens, -voelen van zowel jouw vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten , -gezonde relaties opbouwen en onderhouden.

 

Hoofd en hart

De uitleg over munay en de techniek doet een beroep op ons hoofd, want we moeten immers begrijpen waar het over gaat. Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen nemen we de tijd om ervaringen en inzichten te delen, en doen wij enkele oefeningen.

Door hoofd en hart, kennis en ervaring, te verbinden is de Munay-techniek goed te integreren in het dagelijks leven.

 

Praktisch

De workshop wordt om 10.00 uur geopend en om 16.30 uur gesloten met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen, bijvoorbeeld een ring, steen of een afbeelding. Deze kan aan het centrum van de ceremonie worden toegevoegd.

Alle deelnemers krijgen een syllabus. Hierin staat een beknopte uitleg over de onderwerpen die tijdens de workshop aan bod komen. Achter in het boekje is er ruimte voor het maken van aantekeningen. De syllabus en jouw krachtvoorwerp geven je een tastbare herinnering aan deze dag en zijn een energetisch anker.

Koffie, thee, water en iets lekkers zijn aanwezig. Je moet zelf voor je lunch zorgen.

 

Na afloop van de workshop kan je Jessica's boek 'Munay, een symbool voor vergeving' aanschaffen. 

Kijk voor prijzen en data in de Agenda.   

Graag van te voren aanmelden en betalen. Ga hiervoor naar Contact.

Minima kunnen over de vergoeding in gesprek.