Re-Visie coaching wordt aangeboden door Jessica.

Mensen worden gevormd door de wisselwerking van eigenschappen, opvoeding, overgedragen patronen en allerlei omstandigheden.

Deze wisselwerking kleurt ieders weg door het leven; het is onderdeel van de persoonlijke blauwdruk. Jouw blauwdruk bepaalt je visie op je leven, en is als het ware de bril waardoor jij daar naar kijkt.

In principe is het heel behulpzaam om door een bepaalde lens naar het leven te kijken, want dat kan je houvast geven in een vaak stressvolle en chaotische wereld. Toch kun je na verloop van tijd ervaren dat de bril niet meer past, je visie wordt beperkt of je dat je over een bepaald thema in het duister tast. 

 

re-Visie  is er op gericht om niet meer behulpzame patronen en oude thema's in een ander licht te zien. Met een nieuwe blik kan jij je weg door het leven als minder moeizaam en vreugdevoller ervaren.                                                                                         Voor een re-visie van jouw leven heb je munay nodig, je moet je persoonlijke wil inzetten om met liefde naar jezelf en je leven te kijken en de belemmerende ballast daarvan los te laten en je innerlijke vrijheid herwinnen.

Naast de munay vraagt een re-visie waarschijnlijk ook wat oefening, want je moet nieuwe strategieën aan  leren. De oude patronen zitten misschien al generaties in je familie, en niet passende culturele waarden en normen hebben een eeuwen oude geschiedenis. Maar zoals een oud spreekwoord zegt: oefening baart kunst.

 

De gesprekken en het aanleren van de munay-techniek kunnen worden aangevuld met massage. Op deze manier zijn er verschillende psychologische en energetische niveaus bij het proces betrokken, waardoor de effectiviteit wordt vergroot.

Re-Visie via video of telefoon is ook mogelijk.

Afhankelijk van je inkomen is de vergoeding €45, €70 of €95. Let op: ik werk met pakketten van 5 sessie á 60 min. De intake is kosteloos. 

Minima kunnen over de kosten in gesprek.

Meer informatie via Contact.