Hallo, mijn naam is Uta Negelen.

In 1959 ben ik in Duitsland geboren, en inmiddels woon ik 35 jaar in Nederland. Omdat ik opgegroeid ben in Nedersaksen in het noorden van Duitsland, was het vlakke Nederland mij erg vertrouwd.

Vanaf mijn kindertijd heb ik een diepe connectie met de natuur. Als kind kon ik helemaal wegdromen bij een bloeiende pruimenboom. Regelmatig vergat ik mijn vrienden bij de aanblik van een vlinder. De natuur inspireerde mij om te tekenen en te schilderen en ik wilde naar de Kunstacademie. maar het compromis met mijn ouders was grafische training.

Na mijn verhuizing naar Nederland werd ik moeder van twee mooie dochters en had ik veel mogelijkheden om creatief te zijn.

Toen mijn dochters zelfstandiger werden, besloot ik HBO Duits te doem om leraar te worden.  Als minor cursus koos ik voor ' training en coaching. '

Hoewel ik opgegroeid ben in een streng christelijk gezin heb ik nooit de dogma's van de kerk kunnen aanvaarden en mijn eigen spirituele weg gezocht. Na kennismaking met het Indiase en Tibetaans boeddhisme, ontdekte ik, door mijn vriendschap met Jessica, de filosofie van de Inca's.

Hun buitengewone verbinding met Pachamama, Moeder Aarde, raakte me heel diep. Inmiddels heb ik verschillende seminars bijgewoond van Juan Núñez del Prado. Don Juan is een Peruaanse antropoloog en een van de bekendste spirituele leraren van Zuid-Amerika. Vanaf die tijd is Inca-leer is een dagelijkse bron van inspiratie en mijn permanente metgezel.

Op mijn spirituele pad ontdekte ik dat 'vergeving'  een algemeen thema is, en dit loopt als een alle verbindende draad door mijn leven.

Daarom vind ik het vanzelfsprekend om samen met Jessica de munay-workshops aan te bieden.

In ayni (wederkerigheid) wil ik mijn kennis en ervaring doorgeven aan mensen die openstaan voor andere opvattingen over het leven.