Web van munay

 

Via een kennis kreeg ik vanuit de Higher Counsil of Waterbeings de volgende boodschap;

"Als een groep voor zich een groot munay symbool ziet, of nog beter ieder een kleiner symbool in handen heeft, dan kan iedereen in de meditatie dit symbool gezamenlijk laten schijnen op het water van deze rivier, van dat meer of die zee. Als dat collectief wordt gedaan, dan zullen wij dat zuiveringsritueel vanuit de spirituele ruimte krachtig versterken. Zo maken we er samen een krachtige samenwerking voor de zuivering van water van”.

Onze wereld is vol water. Vanuit de diepte van de Aarde stroomt het via beekjes en rivieren naar de oceanen die met elkaar verbonden zijn. De kringloop of de ayni van water wordt gesteund door de regen. Onze lichamen hebben hun oorsprong in water (vruchtwater en oer-oceaan) en wij drinken water. Het leven op Aarde is afhankelijk van water.

 

Het munay symbool wordt niet alleen gebruikt voor de zuivering van water, maar ook om projecten, situaties, landbouwgrond en industriegebieden die met hucha zijn belast te reinigen. 

Wanneer we dit in groepsverband doen dan weven we een 'Web van munay'. In onze ceremonies doen we de Violette Vlam meditatie die iedere keer aan de situatie wordt aangepast, Zo maken we van onze opgeladen munay symbolen een  offerande die speciaal voor dit of dat project is geactiveerd. 

De offerande omlijsten we met de kennis en kunde van alle deelnemers. We gebruiken sjamanen trommels, kruiden, didgeridoo's, reiki, ho'oponopono, oude en nieuwe gebeden, engelen werk, gezangen, kristallen, mantra's en ander energiewerk. Dit alles om de een zo hoog mogelijke trilling te bereiken en een zo breed mogelijk bandbreedte. Hiermee wekken we onze munay -onze wil om liefde in deze wereld te manifesteren. 

Ook hier versterkt het munay symbool het werk dat we doen.

Het Web van munay dat we weven staat niet los van al het Lichtwerk dat overal gedaan wordt, en het draagt bij aan het grote 'Web van Licht' dat de sluier van duisternis mag vervangen.

De offerande blijft achter en werkt ook na ons vertrek gewoon door.

 

In het boek 'Munay- de wil om lief te hebben' schrijf ik over dit Web en over de kracht en werking van het munay symbool.

Op uitnodiging werk ik graag mee aan verschillende zuiveringsprojecten. 

In de agenda kun je lezen over de geplande projecten.